Jeg håber at du har nydt den dejlige varme sommer, og har givet dig selv tid til refleksion og de ting, som gør dig glad.

Giv-det-videre projekt for unge
Jeg har brugt det meste af min sommer på at involvere mig i et non-profit projekt, som er en hyldest til de unge. Det er min vision at inspirere dem til at tage selvværdet tilbage og elske sig selv, bare lidt mere. Vi står med en generation af unge mennesker, hvor mange døjer med lavt selvværd og ondt i livet.

Derfor er det også så vigtigt for mig, at vi kaster lys på den stigende tendens, som jeg oplever som mor og bonusmor til 3 teenagere, samt via mit arbejde som frivillig rådgiver på Livslinien. En tendens blandt unge, der tvivler på sig selv og holder personlige succes op mod alt det andre poster på de sociale medier, 12-tallerne og den perfekte krop.

Fredag den 10. august rullede flere hundrede børn, unge og voksne gennem Københavns gader med det vigtige budskab til de unge ”Sig det højt… Du ER det værd. Se mere her: https://www.facebook.com/events/2035673263426449/

En fremtid med ”purpose”
Tendensen er tydelig. Alle verdens eksperter er enige i, at vi skal lede vores virksomheder baseret på purpose. Og vi kan skabe de vildeste resultater, når vi handler ud fra en fælles vision. Tænk en gang, hvad som bliver muligt, hvis vi alle sammen bruger mere tid på det der gør os glade og som føles meningsfuldt?

Da jeg valgte at starte konsulentvirksomheden Grow Perspective tilbage i januar, var det en chance at følge mit hjerte og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Min virksomhed er stadig i etableringsfasen, med alt hvad det nu indebærer. Jeg er kommet godt fra start og min hverdag giver så meget mening i forhold til de opgaver, som jeg indtil nu har bidraget med:

  • Individuelle coach forløb som understøtter personlige udviklingsmål
  • Team coaching i relation til værdier, vision, mission og high performance
  • Undervisning i personligt lederskab, kraftfuld kommunikation og konflikthåndtering
  • Karriererådgivning
  • Outplacement

Jeg ønsker at bygge en bæredygtig forretning baseret på partnerskaber, hvor vi sammen kan skabe noget større gennem en stærk faglighed og et inspirerende fællesskab. Derfor er jeg også rigtig glad for mit samarbejde med www.wematch.dk på Outplacement løsninger og med Peak Balance på de innovative træningskoncepter fra www.vitalsmarts.dk

Har du en idé eller et projekt, som du gerne vil i dialog om? Ønsker du at udvikle potentialet hos dig selv eller dine medarbejdere? Vil du skabe ekstraordinære resultater i dit team? Overvejer du nyt job eller et branche-skift? Lad os tage en snak om dine muligheder…

Sensommer hilsen, Gitte

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk