Ind i mellem kan jeg godt vågne op til, at jeg har svigtet mine egne værdier og få en følelse af, at gøre mig selv forkert. Det er som regel i situationer, hvor min frygt har taget overhånd, at jeg glemmer at mærke efter, hvad det egentlig er jeg gerne vil eller er comitted til.

Mine værdier er på en måde som hjørneflag, mit fundament for hvordan jeg gerne vil leve mit liv. De repræsenterer det som er vigtigt for mig i forhold til min familie, mit arbejdsliv, og hvad jeg gerne vil stå for fagligt og personligt. Hvis jeg træder udenfor området, som er markeret med mine hjørneflag, så ved jeg at jeg er på afveje og har mistet kontakten til mine værdier.

Jeg har oplevet, at mine værdier har ændret sig over tid og i perioder, har jeg været langt væk fra mit værdier uden at opdage at opdage det. Det gør ondt at vågne op til, at mine omgivelser ikke forstår mig, eller andre overskrider mine grænser, fordi jeg ikke har været tydelig nok i det, som er vigtigt for mig.

Når jeg mærker frygten, føler jeg mig stresset og vil helst løbe 100 km i timen den modsatte vej. Men jeg har opdaget, at der også kan være en gave i at se min frygt og sige til mig selv: ”hvis alt er som det skal være, så kan jeg lære fra alle situationer”.

Vores værdier repræsenterer ikke kun vores drømme, de afspejler også hvad vi ikke vil være, og her har vi lige så meget at lære.

Hvis du mærker efter, hvordan ser balancen så ud mellem dine værdier og din handlinger? Sover du, eller vågner du op til ro, balance og glæde ved dit liv som det ser ud?

Det bedste er, at du altid har et valg. Hvad vil det betyde for dig, at leve det liv du altid har drømt om?

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk